8 Eylül 2019 Pazar

İnsansız Hava Sahası

Yeterli düzeyde kafayı çektiğimiz zaman hepimiz iyi anlaşacağız...

İyi geceler sayın dinleyen, bıraktığım yerden,
İnsandan Öte burası!


Çok acı var buna göre hareket edelim ve daha kaybedecek çok şeyimiz olacak, kedimizi buna hazırlayalım. Şimdi bize ne iyi gelir biliyor musun? Kıyak bir hafıza kaydı veya kaybı. Eksikliğini duyumsuyorum. Bu kadarını hiç beklemiyordu bu kadavra. Hayatın hep adil davrandığını düşündüğüm halde adil falan davrandığı yok. Boktan bir yaşamın içine saplanmış insanlar o kadar seçici ki elinin tersiyle ittiği kaderin dili olsa düştüğü uçurumdan, avazı çıktığı kadar bağırır, sağır eder vicdanlarını.

Adım adım yükselirken, sözcüklerin ördüğü duvarlar, hüküm gecenin kahramanı olarak bir yerlerden taşıyor yine... Entelektüel kavramını bireysel olarak kendimize kolayca atfettiğimiz bu teknoloji savaşında, geceye zafer sunma gururunda insanların yalan söyleyip söylemediklerini, hırsız olup olmadıklarını, tecavüzcü, katil, sübyancı olup olmadıklarını yüzlerinden okuya bildiğinizi bir düşün. Kıskançlık, kibir, cimrilik, bencillik, sorumsuzluk, kin, düşmanlık gibi bütün olumsuz karakterlerin renkli lekeler halinde vücutlarında belirdiğini farz et. 

Nasıl bir hayat olurdu acaba? 

şimdi otobüs gelir biner gideriz


Kafkaesque

Dün gece masumiyeti gerçeklikten silinmiş. Flu, ağır aksak rutin fizik kurallarını reddediyordu bünyem. “ İyi değilim ” diyordum sürekli, ...